Működik-e a kártyavetés? Ha igen, miért?

dav

Sokan hisznek a kártyavetésben, mások kszeptikusan állnak hozzá, megint mások tartanak tőle. Hogy mi az igazság a kártyákkal kapcsolatban? Most lerántom a leplet erről a titokról.

11 éves voltam, amikor először a kezembe került egy kártyapakli. Az unokatestvérem akarta elsajátítani a kártyavetést, így kedvet kaptam hozzá. Hamar örök szerelemmé vált a jövendőmondás. A család barátai már akkor visszajelezték, hogy legtöbbször a valóságot olvasom ki a lapokból.

Fontosnak tartom elmondani, hogy karma létezik. (Elenyésző azoknak a jelenleg földi testben élő lelkeknek a száma, akik karma nélküliek.) Az életünk fontosabb eseményei előre meg vannak tervezve. (Ez a tétel korábban minden kultúrában jelen volt, az eredeti kereszténységében és az ősmagyarok hitében is. Napjainkra a Védák őrizték meg róla a legtöbb információt.)

Ugyanakkor bizonyos mértékig szabad akarat is van. Egyesek úgy tartják, hogy minden meg van írva előre, teljes a predesztináció, másik viszont azt hirdetik, hogy 100 %-ban a saját döntéseink határozzák meg a sorsunkat. Mindkét nézetet tévesnek tartom.

A lapok a karmikus történéseket és kapcsolatokat, valamint a kisebb eseményeket is mutatják, és segítenek a döntésben.
A kártyákon látható képek nagyon mély szimbólumokat, archetípusokat, azaz ősi képeket tartalmaznak. Olyan mélységű tudást, amit szavakkal nagyon nehéz kifejezni. A tudatalatti nyelve a szimbólum, melyek segítségével akár az Akashában is lehetséges olvasni.
A kártyavetés során soha nem adok utasításokat a klienseimnek. Még tanácsokat sem, csak javaslatot. Elmondom, hogy mit mondanak a kártyák, hogy az esetleges cselekedeteknek milyen kimenetelük lehetséges, de a döntés az övé. (Melegen ajánlom, hogy soha egy tanácsadót se kövess vakon.)

Úgy gondolom, nincs jobb vagy rosszabb kártya. A különböző típusok eltérő jelképrendszereket használnak. Kinek egyik, kinek másik áll közelebb a szívéhez. Én magam több paklival is dolgozom. Általában megérzés alapján döntöm el, hogy melyiket használom.

Ha kedvet kaptál egy egyéni elemzéshez (személyesen vagy online,), kérj időpontot!
Grace
grace.spiritualis.studio@gmail.com