BMR: 3 betű, mely megtanít megérteni magad és embertársaidat

Voltál már úgy, hogy nem értetted, hogy a környezetedben az emberek miért tesznek bizonyos dolgokat? Teljesen máshogy éltél meg eseményeket, máshogy láttál helyzeteket, mint a családtagjaid és barátaid? Nem értetted, miért alakulnak ki konfliktusok? Esetleg a saját érzéseid vagy tetteid döbbentettek le? Jó hír, hogy van egy rendszer, mely segít mindezt tisztázni.

A BMR-t viszonylag, még kevesen ismerik, azonban egyre rohamosabban kezdi meghódítani az önismeret iránt érdeklődő emberek közösségeit. A Belső Megélések Rendszerének rövidítése, magyar fejlesztés és 15 év kutatómunka eredménye. Elindítója Rádiusz Tamás.

Kevés szó esik arról, hogy az emberek lelki állapotai változnak. Az pedig végképp nincs benne a köztudatban, hogy mindennek pontos logikája van. Tévedés lenne azt gondolni, hogy spontán kerülünk bizonyos állapotokba. A BMR tanfolyamon részletesen megismered a lelki állapotokat, melyből nem kevesebb, mint 104 ismert jelenleg. Ez a Lelki Állapotok Táblázatában lett összefoglalva, melyet minden résztvevő megkap a tanfolyamon jegyzettel együtt.

A rendszernek szintén saját fejlesztése a Lélekmodell. Gondoltad volna, hogy az emberi lélek lemodellezhető? Igen, az. És, hogy miért hasznos ez? Mert mindent, amit le tudsz modellezni, meg is tudsz érteni, így sokkal könnyebben el tudsz igazodni a bonyolultnak hitt életben.

BMR-es oldástechnika is létezik, mellyel a traumákon, lelki és testi problémákon tudunk segíteni. (Ahhoz, hogy oldásra gyere, nem feltétel a tanfolyam elvégzése, ugyanakkor az a tapasztalat, hogy tanfolyamot végzetteknél könnyebben oldódnak a blokkok, mert a kurzuson sok mindent megértenek.)

A BMR-ben azért dolgozunk, hogy egy nyugodtabb, békésebb világban éljetek. A konfliktusok helyett megértés, a félreértések helyett világos kommunikáció legyen az emberek között.
Ha szeretnél így élni, gyere el a következő BMR tanfolyamra.

Bővebben a BMR-ről itt olvashatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.